Remus Cernea: Mişcarea Verzilor intră la guvernare. Am fost numit consilier de stat

de M.Z.    |    24 Mai 2012   •   15:27
Remus Cernea: Mişcarea Verzilor intră la guvernare. Am fost numit consilier de stat Foto: Intact Images

Mişcarea Verzilor - Democraţi Agrarieni este cooptată la guvernare de miercuri, în baza protocolului semnat cu USL în aprilie, iar preşedintele partidului, Remus Cernea, a fost numit consilier de stat în aparatul de lucru al premierului, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

"Mişcarea Verzilor - Democraţi Agrarieni (MV-DA) este cooptată la guvernare începând de miercuri, 23 mai 2012, în baza protocolului de colaborare semnat cu Uniunea Social Liberală pe data de 7 aprilie 2012. Preşedintele partidului, Remus Cernea, a fost ieri numit consilier de stat pentru probleme de mediu şi pentru relaţia cu societatea civilă în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului", se arată într-un comunicat de joi al formaţiunii, potrivit Mediafax.

"Am intrat într-o nouă etapă care poate duce MV-DA către accederea în Parlamentul României la alegerile din această toamnă", se mai arată în documentul amintit.

Premierul Victor Ponta a semnat, miercuri, decizia de numire a liderului Mişcării Verzilor - Democraţi Agrarieni, Remus Cernea, în calitate de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului.


Parteneri
x close