Antena 3 CNN Politică Renate Weber, despre reacţia lui Ponta în cazul Hrebenciuc: Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică

Renate Weber, despre reacţia lui Ponta în cazul Hrebenciuc: Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică

Renate Weber, despre reacţia lui Ponta în cazul Hrebenciuc: Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică
de M.T.    |    17 Oct 2014   •   21:17

Europarlamentarul Renate Weber a comentat, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", reacţia premierului Victor Ponta atunci când a fost întrebat despre solicitarea DNA de a primi aviz din partea Camerei Deputaţilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

„Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică. Câteodată, îl bănuiesc de personalitate multiplă. Ba e premier, ba e preşedinte de partid, ba e deputat şi de fiecare dată ia decizii care se bat cap in cap”, a spus Renate Weber.

„Ca prim-ministru, e foarte firesc să nu comenteze. Dar nu poate să spună ca şi cum nu-l interesează. Cum să nu-l intereseze? Este preşedintele unui partid care are majoritatea în Parlament, iar domnul Hrebenciuc este unul dintre liderii acestui partid”, a adăugat europarlamentarul.

Întrebat cum comentează solicitarea DNA în privinţa lui Hrebenciuc, Victor Ponta a răspuns: „Eu mă ocup cu Guvernul. Eu cu Guvernul, dânşii cu Justiţia. Să nu încurcăm lucrurile”.

În acelaşi timp, Renate Weber a ţinut să precizeze că se observă „o grabă pentru arestarea domnului Hrebenciuc”, însă a recunoscut că „faptul că începe să se facă un pic de curăţenie” în cazul retrocedărilor „nu este rău deloc. Dimpotrivă”.


×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close