Antena 3 CNN Politică Renate Weber: Toate măsurile economice ale PNL pică odată cu noul program politic

Renate Weber: Toate măsurile economice ale PNL pică odată cu noul program politic

de M.Z.    |    08 Mar 2014   •   21:11

Toate obiectivele economice de maximă importanţă ale PNL se năruie odată cu noul program politic al Guvernului Ponta III, pentru că măsurile sunt puse sub semnul întrebării, a spus europarlamentarul PNL Renate Weber, sâmbătă, la Antena 3.

"În noul program, ce era de maximă importanţă pentru PNL, toate aceste măsuri, sunt sub semnul întrebării. Dacă ne uităm pe acest program trimis către Parlament, vom observa că din punctul de vedere al PNL toate obiectivele noastre economice dintr-o dată se năruie odată cu acest nou program", a spus liberala Renate Weber, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.

În ce priveşte măsurile la care se face referire, europarlamentarul PNL a dat ca exemplu reducerea CAS la 5% sau neimpozitarea profitului reinvestit.

De asemenea, liberala a criticat faptul că aceste măsuri sunt condiţionate acum de cadrul fiscal, având în vedere că ele urmau să intre în vigoare la 1 iulie, iar acum, în martie, nu este nimic sigur.

"Acestea erau măsurile PNL (...) Despre toate se zice (în noul program politic - n.r.) că se vor realiza în măsura în care cadrul fiscal o va permite - spre exemplu, reducerea CAS cu 5%, neimpozitarea profitului reinvestit. Şi aceste măsuri erau anunţate ca măsuri de la 1 iulie", a adăugat Weber.

Citiţi şi Schimbări majore pentru români, în Programul politic: Guvernul vrea TVA de 19%, şomaj parţial, schimbarea sistemului de pensii, emisiuni extinse în maghiară

×
Parteneri
x close