Antena 3 CNN Politică Replica Andreei Paul, în scandalul violului de la Vaslui: „O, Doamne (...)! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb"

Replica Andreei Paul, în scandalul violului de la Vaslui: „O, Doamne (...)! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb"

Replica Andreei Paul, în scandalul violului de la Vaslui: „O, Doamne (...)! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iul 2015   •   00:57

În plin scandal creat de cazul fetei din Vaslui violată de şapte tineri, şefi din PNL spun că nu vor să comenteze situaţia, fiind ocupaţi să se certe cu cei din PSD. 

 
„O, Doamne, dar nu-l cunosc (cazul de la Vaslui - n.r.)! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb. Dacă îmi preluați comunicatul pe care l-am transmis azi-dimineață prin biroul de presă al PNL, aș aprecia enorm. De violatori să se ocupe altcineva (n.r. – şefa PNL a spus această propoziţie râzând). Chiar nu mă ocup. Chiar nu cunosc cazul. Vă spun drept: nu cunosc. Vă trebuie un politician de profil care să se ocupe de jurisprudenţa asta. Nu cunosc cazul, domnule. Nu pot să mă exprim doar de dragul exprimării. Discutăm la un alt nivel acum. Deci vă stau alături, vă răspund la orice problemă, dar să țină, totuși, de economie, pentru că aici am eu expertiza. Nu mă pricep la toate – îmi pare sincer rău”, a afirmat Andreea Paul, prim-vicepreședinte PNL, potrivit psnews.ro.

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din Vaslui, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de cei şapte tineri.
 
La un moment dat, eleva a leşinat, fiind trezită de violatori cu alcool, după ce a fost stropită pe faţă.
 
Reţinuţi iniţial de poliţişti, cei şapte tineri au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Vaslui la trei zile după consumarea violului. În aprilie, aceeaşi instanţă a decis eliberarea celor şapte vasluieni acuzaţi de viol şi plasarea lor în arest la domiciliu. Din 19 iunie, violatorii elevei din Vaslui sunt cercetaţi sub control judiciar, iar decizia magistraţilor nu a fost atacată de procurori. 

×
Subiecte în articol: andreea paul fata violata
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close