Antena 3 CNN Politică Replica lui Liviu Dragnea: Sturzu a încercat să folosească tragedia de la Colectiv pentru capital politic

Replica lui Liviu Dragnea: Sturzu a încercat să folosească tragedia de la Colectiv pentru capital politic

Replica lui Liviu Dragnea: Sturzu a încercat să folosească tragedia de la Colectiv pentru capital politic
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Dec 2015   •   13:37

Deputatul Mihai Sturzu, liderul TSD, i-a cerut sâmbătă președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, să se suspende din funcție până la rezolvarea problemelor juridice pe care le are. 

 
Discursul lui Sturzu a primit şi repică din partea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a explicat că Sturzu a încercat să capitalizeze politic tragedia de la Colectiv. 
 
"A spus fostul vostru preşedinte, intrat pe o fereastră Velux în partid şi numit preşedinte, că s-a întâlnit de mai multe ori cu mine înainte şi după Congres. Da, este adevărat. Dar eu zic că ar trebui să spună ce mi-a propus acest domn. Am tot văzut astăzi că a apărut pe un site ceva, la o televiziune prietenă au venit de acasă nişte oameni de bună credinţă să potenţeze ce a apărut pe site şi de la acest microfon s-a mers la presă. Mie mi-a propus domnul aviator ca după tragedia de la Colectiv, să folosească această emoţie, să vină la sediul PSD cu nişte tineri, să se certe cu mine într-o mică scenă de teatru, să facă propuneri pe care eu să nu le accept, după care să facă o mişcare, acea mişcare să crească şi, ulterior, să facem alianţă parlamentară. Dacă este nevoie de schimbare, exact de aici trebuie să înceapă. Nu este posibil să foloseşti o tragedie aşa."
 
Vreau să spun că, din păcate, cooperativa din care a fost Mihai Sturzu, cu nişte colegi, atât a putut să producă şi nu au ieşit vicepreşedinţi de acolo. Să discutăm cinstit, pentru că sunt câţiva care nu au înţeles că PSD a intrat într-o altă etapă. Sunt doar câţiva care nu au înţeles că nu preşedintele este cel care dictează ce se întâmplă mai departe.
 
Cel mai mare rău care s-ar fi putut face astăzi aici este ca eu să spun în colţul gurii, ori la microfon, eu îl susţin pe X. Acum pot să spun cu toată sinceritatea: Eu vreau să fie Gabi preşedinte. Unul dintre ei. (n.r. Cei doi candidaţi care au răms în cursa pentru şefia TSD sunt Gabriel Podaşcă şi Gabriel Petrea).
 
Închei această deschidere, pentru că deja este prea mult.
 
În timpul discursului lui Dragnea, Mihai Sturzu a scris, pe Facebook, că Liviu Dragnea l-a atacat cu minciuni. 
 
 
Liviu Dragnea a ales să mă atace mințind. Asta e. #psdnusereformeaza

Posted by Mihai Sturzu on Saturday, December 12, 2015

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close