Antena 3 Politică Restricțiile în România s-ar putea prelungi până la finalul anului. Anunțul vicepremierului Raluca Turcan

Restricțiile în România s-ar putea prelungi până la finalul anului. Anunțul vicepremierului Raluca Turcan

06 Apr 2020   •   19:45
Restricțiile în România s-ar putea prelungi până la finalul anului. Anunțul vicepremierului Raluca Turcan
Sursa foto: gov.ro

Restricțiile în România s-ar putea prelungi până la finalul anului. Informația a fost dată indirect de vicepremierul Raluca Turcan care a anunțat, luni, în ședința de guvern, că data alegerilor locale a fost amânată, iar mandatele actualilor aleși locali vor fi prelungite până nu mai departe de 31.12.2020.

”În această situație nu se pot desfășura campanii și alegerile trebuie să se desfășoare în condiții sigure. A fost inițiat un proiect de OUG de prelungire a actualelor mandate, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2020.

Va fi prezentată o singură listă de susținători și un număr minim de 25.000 de semnături, 500 din fiecare județe, 1.000 din municipiul București. Există posibilitatea ca în locul listelor să se depună o contribuție de 3% din valoarea maximă pentru funcția pentru care candidează sau 50 de salarii de bază”, a spus Raluca Turcan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close