Antena 3 CNN Politică Reuniune informală PD-L, la Poiana Braşov

Reuniune informală PD-L, la Poiana Braşov

Reuniune informală PD-L, la Poiana Braşov
Sursa foto: Emil Boc
30 Ian 2010   •   10:33

Figuri importante din PD-L: miniştri, secretari de stat, preşedinţi de organizaţii, s-au întrunesc într-o reuniune informală sâmbătă dimineaţă, la Poiana Braşov. Democrat-liberalii dezbat, în următoarele ore, agenda grupului parlamentar al partidului pentru cea de-a doua sesiune parlamentară.

Mai mulţi lideri ai partidului, între care Radu Berceanu, Valeriu Stoica, Adriean Videanu, Răzvan Murgeanu au sosit la hotelul unde va fi cazată echipa PD-L încă de vineri seară. Liderii democrat-liberali au speranţe mari de la întâlnirea informală din acest weekend.

Pe de altă parte, preşedintele executiv Adriean Videanu a negat că pe ordinea de zi a lucrărilor ar fi trecute şi schimbări ale statutului formaţiunii.

La reuniunea informală a conducerii PD-L este aşteptat să ajungă şi preşedintele Traian Băsescu. Până acum, vizita acestuia nu a fost anunţată oficial, dar surse din PD-L susţin că şeful statului va veni cu siguranţă. La hotelul unde stau liderii democrat-liberali a fost văzut chiar un echipaj al SPP, care a pregătit terenul pentru preşedintele Băsescu.

Până la vizita acestuia, însă, la hotelul democrat liberalilor şi-a făcut apariţia vicepreşedintele liberal Varujan Vosganian, care a negat că ar fi venit să se întâlnească cu cei de la PD-L.

Lupta electorală în PD-L se anunţă dură. Liderul de la Caraş Severin, Sorin Frunzăverde susţine că în acest an partidul trebuie să renunţe şi la o parte dintre liderii de la centru, printre care şi Adriean Videanu sau Valeriu Stoica.

Punctul de vedere al lui Frunzăverde este susţinut de europarlamentarul Cristian Preda care crede că relaţia dintre provincie şi centru în cadrul PD-L reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale formaţiunii. El este de acord, astfel, cu ideea vicepreşedintelui PD-L, Sorin Frunzăverde, care a pledat în favoarea găsirii unei soluţii în partid privind acest lucru.



Antena 3

×
Subiecte în articol: poiana brasov
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close