Antena 3 CNN Politică Reuniune PDL la Drobeta Turnu Severin. Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga şi Adriean Videanu, prezenţi la întâlnire

Reuniune PDL la Drobeta Turnu Severin. Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga şi Adriean Videanu, prezenţi la întâlnire

Reuniune PDL la Drobeta Turnu Severin. Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga şi Adriean Videanu, prezenţi la întâlnire
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Sep 2010   •   10:46

Conducerea PDL s-a întâlnit la Drobeta Turnu Severin cu aleşii locali ai democrat-liberalilor. La reuniune au fost prezenţi premierul Emil Boc, miniştrii Elena Udrea şi Vasile Blaga, precum şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Şedinţa conducerii centrale a PDL cu preşedinţii de consilii judeţene şi primarii PDL din întreaga ţară a fost precedată de o întîlnire informală, la restaurantului unui hotel din Drobeta unde s-au cazat principalii şefi ai partidului. Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu sau Elena Udrea s-au numărat printre politicienii portocalii care au luat masa aseară la restaurant.

Alături de ei au fost prezenţi şi lideri PDL din teritoriu. Parcarea hotelului, dar şi străzile din apropiere erau pline de autoturisme de lux cu care au venit delegaţiile PDL din toată ţara.

Şefii PDL au fost păziţi cu străşnicie de mai multe echipaje de poliţie. Oamenii legii au refuzat totuşi să spună explicit de ce se aflau în zonă.

Pentru ca seara democrat-liberalilor să nu fie stricată de întrebările presei, angajaţii restaurantului au acoperit toate geamurile.

Localul aparţine aceleiaşi persoane care a construit gara din Drobeta Turnu Severin, pentru aproape şapte milioane de euro. Gara a ajuns celebră după ce, la inaugurare, pe monitoare au apărut imagini dintr-un film sexy.



Antena 3

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close