Antena 3 CNN Politică Revelion: Băsescu la Brașov, Bucureștiul lăsat pe mâna lui Oprescu

Revelion: Băsescu la Brașov, Bucureștiul lăsat pe mâna lui Oprescu

Revelion: Băsescu la Brașov, Bucureștiul lăsat pe mâna lui Oprescu
31 Dec 2008   •   10:45

Președintele Traian Băsescu a ales să-și petreacă, pentru prima oară de-a lungul mandatul său, Revelionul în Braşov. La Bucureşti, primarul general Sorin Oprescu a organizat petrecerea din Piața Revoluției, une se va âine numărătoare inversă.
Pentru Băsescu este prima dată când va aștepta noul An în altă locație decât Capitala. Alegerea Braşovului reprezintă o continuare a vacanţei de Crăciun pe care și-a petrecut-o pe Valea Prahovei, împreună cu soţia şi fiica sa cea mică. Dealtfel, după o scurtă revenire în Bucureşti, dedicată şedinţei informale de guvern, șeful statului s-a întors la Predeal. ?Am venit să iau aer în plămâni şi să-mi oxigenez creierii cu aer de munte?, a declarat Băsescu, citat de Mediafax. La Braşov, spectacolul de revelion va debuta cu muzică şi dansuri populare româneşti, ăn compania unor invitați speciali ca Tiberiu Ceia, Angela Rusu şi Laura Lavric.
În Capitală, primarul general Sorin Oprescu a pregătit pentru bucureșteni o mare petrecere de revelion în Piaţa Constituţiei, care va întâmpina anul 2009 cu un spectacol de lumini, lasere, artificii şi confetti. Romînii vor avea ocazia să asculte concertele unor trupe autohtone precum Direcţia 5, DJ Niky, Bandidos, Bere Gratis, Iris, Holograf, Voltaj, Zdob şi Zdub şi Mandinga. Costul acestui eveniment se ridică la circa 3 milioane de RON.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu revelion
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close