Antena 3 CNN Politică Ridzi: Copiii mei au fost condamnaţi alături de mine

Ridzi: Copiii mei au fost condamnaţi alături de mine

Ridzi: Copiii mei au fost condamnaţi alături de mine
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Mar 2015   •   17:35

Noi fragmente din scrisoarea fostului ministru PDL Monica Iacob Rizdi au fost prezentate, în exclusivitate, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

 
În documentul amintit, Ridzi spune că simte că şi copiii ei au fost condamnaţi alături de ea.
 
"Copiii mei (fetiţa de 1 an şi 5 luni şi băieţelul de 4 ani şi 9 luni) au fost condamnaţi alături de mine. Condamnaţi să sufere. Condamnaţi să trăiască fără mamă. Copiii au stat doar cu mine de când s-au născut, în Bucureşti, soţul meu având locul de muncă în Petroşani, ne vedeam doar în weeke-nd. Sunt amândoi bolnavi, pe fetiţă am operat-o de 2 ori, urmează a treia operaţie. Eu mă duceam la spital, eu le ştiam tratamentul. Acum sunt grav afectaţi de despărţirea de mamă. Niciodată nu am stat departe de ei. Pe fetiţă am alăptat-o până acum 2 luni. Plânge şi mă caută şi strigă: "mami, mami". Băieţelului i-am spus că sunt la spital. Folosesc puţinele minute pe care le am la dispoziţie zilnic pentru a suna acasă de la telefonul public de lângă celulă pentru a vorbi cu Andrei. În fiecare zi mă întreabă: ", se arată în scrisoarea lui Ridzi.

Pe 16 februarie, Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. 

Potrivit DNA, în perioada 17 martie - 22 mai 2009, Monica Iacob-Ridzi , în calitate de ordonator principal de credite, ar fi hotărât ca, sub pretextul realizării unor manifestări de amploare la nivel naţional dedicate Zilei Naţionale a Tineretului şi externalizării serviciilor de organizare aferente, să atribuie ilegal unor firme private contracte de prestări servicii având acest obiect.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close