Antena 3 CNN Politică Ridzi organizează alegerile PDL Hunedoara, deşi susţine că nu se poate prezenta în faţa parlamentului în dosarul de corupţie

Ridzi organizează alegerile PDL Hunedoara, deşi susţine că nu se poate prezenta în faţa parlamentului în dosarul de corupţie

Ridzi organizează alegerile PDL Hunedoara, deşi susţine că nu se poate prezenta în faţa parlamentului în dosarul de corupţie
21 Iul 2010   •   09:42

Monica Iacob-Ridzi a născut de curând, dar acest lucru nu o impiedică să rezolve sarcini de partid. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului trebuie să se ocupe de organizarea alegerilor din organizaţia PDL Hunedoara. Naşterea recentă este motiv doar ca Ridzi să nu se prezinte în faţa Parlamentului pentru a răspunde cu privire la dosarul de corupţie în care este achetată de procurorii DNA.

Din cauza sarcinii avansate, procurorii DNA nu au putut continua ancheta în cazul Monicăi Iacob-Ridzi. Aceasta i-a trimis o scrisoare Robertăi Anastase, în luna februarie, prin care arăta că este în concediu prenatal, aşa că nu poate veni în faţa Parlamentului pentru a prezenta un punct de vedere cu privire la cererea procurorilor DNA de a percheziţiona calculatorul pe care a lucrat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Prin urmare, ancheta a bătut pasul pe loc.

Statutul partidului nu ţine, însă, cont de concediul fostului ministru. Monica Iacob-Ridzi a fost numită în Comitetul de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor din PDL Hunedoara, scrie Jurnalul Naţional. În plus, este şi preşedintă de organizaţie de colegiu. În acelaşi comitet a fost numit şi soţul Monică Iacob-Ridzi, iar activitatea va fi coordonată de Ioan Oltean, de primarul oraşului Alba-Iulia şi de Gheorghe Falcă, finul preşedintelui şi primar al Aradului.

Avocatul Monicăi Iacob-Ridzi, cercetată de DNA pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals consideră că raportul Comisiei Europene, care se referă la aşa-zisa blocare în Parlament a dosarului Ridzi, este neactualizat şi prezintă eronat situaţia de fapt.

Apărătorul Alexandru Chiciu mai afirmă că nu există nici un act sau fapt de blocare a procedurilor parlamentare la nivelul Camerei Deputaţilor legate de procedura avizului privind percheziţia informatică în dosarul fostului ministru.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close