Antena 3 CNN Politică Ritli Ladislau, învestit ministru al Sănătăţii. Vezi ce a declarat preşedintele Băsescu la ceremonie

Ritli Ladislau, învestit ministru al Sănătăţii. Vezi ce a declarat preşedintele Băsescu la ceremonie

Ritli Ladislau, învestit ministru al Sănătăţii. Vezi ce a declarat preşedintele Băsescu la ceremonie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    17 Aug 2011   •   22:03

Preşedintele României a participat, miercuri seara, la ceremonia de învestitură a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii. Traian Băsescu a declarat că noul ministru trebuie să înţeleagă faptul că nu se pot aloca mai mulţi bani la Ministerul Sănătăţii cât timp există "robinete" prin care se scurg bani.

Şeful statului a anunţat că dă o atenţie deosebită reformelor din sistemul sanitar românesc.

Făcând referire la demisia lui Cseke Attila, care şi-a argumentat plecarea de la conducerea Ministerului Sănătăţii pe faptul că noua strategie bugetară adoptată de Guvern nu întruneşte cerineţele pentru fonduri suplimentare la Sănătate, preşedintele României îl anunţă pe succesorul acestuia că sistemul sanitar trebuie vindecat de corupţie, înainte să primească fonduri suplimentare.

"Nu se pot da alţi bani la Sănătate până când închidem robinetele prin care se scurg bani de la Sănătate, dar nu spre bolnavi, ci în alte direcţii", a declarat preşedintele României.

 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close