Antena 3 CNN Politică Robert Cazanciuc: „Managementul politic al PSD trebuie schimbat”

Robert Cazanciuc: „Managementul politic al PSD trebuie schimbat”

Robert Cazanciuc: „Managementul politic al PSD trebuie schimbat”
27 Iun 2019   •   20:38

Fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor” că un lucru de căpătâi în PSD care necesită să fie schimbat este modul în care se face politică, și anume, managementul politic.

Acesta a mai subliniat faptul că își va pune expertiza în folosul partidului indiferent de rezultatul candidaturii sale la funcția de secretar general al PSD.

„Încercâm nu doar să schimbăm o hotârâre cu alta, ci să schimbăm un mod de a face politică,  managementul la nivelul partidului. Am primit sprijinul mai multor colegi pentru funcția de secretar general, pornind de la expertiza avută de-a lungul anilor în foarte multe funcții politice în structura centrală a statului”, a reiterat Robert Cazanciuc.

Dacă nu va deveni secretar general, Robert Cazanciuc a precizat că mai sunt doi oameni pe care îi susține și care au toate șansele în a fi aleși, având același profil ca al partidului, și anume, Mihai Fivor și Marius Dunca.

„Cred că oricare dintre noi poate schimba relația partidului cu alegătorii, să existe o mai bună conectare. Cred că oamenii vor alege la vot pe cei care cred că sunt onești în fața lor. Fiecare candidat va avea un discurs de zece minute în fața Congresului. Persoana care va fi simțită de oameni că este efectiv de parte lor și că nu intră doar într-o competiție formală va fi cea aleasă”, a mai spus președintele Comisiei Juridice din Senat, Robert Cazanciuc.

Pentru funcția de secretar general al PSD mai candidează  Gabriel Petrea, Marius Dunca, Codrin Ștefănescu, Cătălin Stochiţă, Daniel Suciu, şi Felix Stroe.

×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc PSD
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close