x close

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, despre proiectul Guvernului privind starea de alertă: E o altă dovadă de incompetenţă

de S.T.    |    11 Mai 2020   •   15:21
Senatorul PSD Robert Cazanciuc, despre proiectul Guvernului privind starea de alertă: E o altă dovadă de incompetenţă Hepta

Vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, că Guvernul este iresponsabil pentru că a prezentat târziu proiectul privind starea de alertă.

„Din păcate nu e decât o altă dovadă de incompetenţă, dacă nu decât de sfidare din partea Guvernului.

Să vii acum, astăzi, când peste câteva zile expriră starea de urgenţă, să spui – eu, Guvernul am făcut un proiect de lege – este foarte bine că a înţeles Guvernul că e nevoie de lege şi că drepturile fundamentale ale omului nu pot fi restrânse când vrea Guvernul”, a spus Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului.

„Mi se pare complet iresponsabil să vii azi să spui că trebuie să trecem în patru zile un proiect de lege prin ambele camere ale Parlamentului.

Putem să facem acest lucru, dar e o lipsă de respect faţă de popor, de Parlament, să nu ai parte de dezbatere cu adevărat importantă, largă, pe un proiect de act normativ care priveşte o ţară”, a mai spus Cazanciuc.

Proiect de lege pentru stare de alertă. Restaurantele rămân închise. Ce se schimbă din 15 mai

Guvernul a trimis luni Parlamentului un proiect de lege care să reglementeze măsurile privind starea de alertă ce va intra în vigoare din 15 mai pentru a înlocui starea de urgenţă.

Sursă: Mediafax
Parteneri
Parteneri
sati