Antena 3 CNN Politică Robert Negoiţă, după întâlnirea cu Liviu Dragnea: „Haideţi la Ministerul de Finanţe să mai facem o discuţie”

Robert Negoiţă, după întâlnirea cu Liviu Dragnea: „Haideţi la Ministerul de Finanţe să mai facem o discuţie”

Robert Negoiţă, după întâlnirea cu Liviu Dragnea: „Haideţi la Ministerul de Finanţe să mai facem o discuţie”
06 Feb 2019   •   19:20

Robert Negoiţă a declarat, miercuri, după discuţiile cu Liviu Dragnea, că va mai exista o discuţie la Ministerul de Finanţe.

„Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider că este greşită atunci când ne raportăm la anii anteriori: faţă de 2018, nu pierdeţi bani. Nu e în regulă deloc atâta vreme cât toate au crescut, salariile au crescut. (...) După ce am spus lucrurile acestea, a spus: Eu nu am atribuţii, haideţi la Ministerul de Finanţe mâine să mai facem o discuţie. În consecinţă, aşteptăm un mesaj. Mâine suntem la Minsiterul de Finanţe şi mai discutăm o dată pentru ce se întâmplă în municipii şi ce se întâmplă în Bucureşti”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

Citește și: Liviu Dragnea, după discuţii cu primarii: Nu ia nimeni din banii pentru București

Liderul PSD Liviu Dragnea a participat, miercuri seară, la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România unde au avut loc discuţii despre bugetul pe 2019. La întâlnire a participat şi Gabriela Firea.

 

 

×
Subiecte în articol: Robert Negoita Liviu Dragnea buget
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close