Antena 3 Politică Robert Negoiţă: „Mi-am donat salariul pe un an de zile. Fac public acest gest pentru a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL”

Robert Negoiţă: „Mi-am donat salariul pe un an de zile. Fac public acest gest pentru a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL”

23 Feb 2012   •   14:43
Robert Negoiţă: „Mi-am donat salariul pe un an de zile. Fac public acest gest pentru a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL”
Sursa foto: Foto: Intact Images

Încercarea puterii de a transforma greva parlamentară a Uniunii Social Liberale într-un motiv de scandal, începe sa se dovedeasca pe zi ce trece doar o perdea de fum, pe care liderii PDL o construiesc doar din raţiuni electorale, fara nici o legatura cu adevarul.

Deşi democrat-liberalii au acuzat în nenumărate rânduri că decizia USL-ului de a face grevă parlamentară este luată pe banii publici, aceştia încasând salariul de la stat fără a veni la şedinţele parlamentare, deputatul Robert Negoiţă a făcut primul pas care să dovedească contrariul, demontând declaraţiile nefondate ale actualei puteri.

Astfel, social democratul a donat 50.000 de lei, suma reprezentând salariul încasat de la Parlamentul Romaniei într-un an de zile, Asociaţiei pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii.

"De când mi-am început mandatul de deputat în Parlamenul României nu mi-am ridicat niciodată indemnizaţia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strâns banii şi i-am donat celor aflaţi într-o situaţie delicata, celor care m-au contactat şi mi-au prezentat diverse cazuri sociale. Nu aş fi făcut niciodată public aceste gesturi dacă nu ar fi fost toată această intoxicare pe care PDL-ul încearcă în ultimele zile să o producă, compromiţând protestul nostru parlamentar şi canalizând discuţia în jurul banilor. Astfel, le demonstrez şi lor şi opiniei publice că banii pe care eu i-am ridicat de la Parlamentul României îi folosesc în scopuri umanitare. Sper că gestul meu de a face public acest fapt, deşi este unul pe care mi l-aş fi dorit să-l fac în continuare în anonimat, să fie urmat şi de colegii din USL", a afirmat deputatul PSD, Robert Negoita.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close