Antena 3 CNN Politică Robert Negoiţă: ?Pe Ridzi nu o angajam nici recepţioneră. Nu ştie să vândă nici eugenii sau pufuleţi?

Robert Negoiţă: ?Pe Ridzi nu o angajam nici recepţioneră. Nu ştie să vândă nici eugenii sau pufuleţi?

Robert Negoiţă: ?Pe Ridzi nu o angajam nici recepţioneră. Nu ştie să vândă nici eugenii sau pufuleţi?
Sursa foto: comisie ancheta
02 Iul 2009   •   15:48

Spiritele parlamentarilor PSD şi PDL s-au încins din nou la comisia Ridzi. Cu un Boureanu răcorit pe seama social-democratului Bănicioiu, o parte din reprezentanţii PDL au părăsit sala de şedinţă după ce deputatul PSD Robert Negoiţă şi-a luat revanşa aducând o serie de calificative deloc măgulitoare la adresa competenţelor ministrului Monica Iacob-Ridzi. ?O femeie care nu se pricepe la mai nimic?, ?nu ştie să vândă nici eugenii sau pufuleţi?, ?nu o angajam nici recepţioneră? a apreciat Negoiţă, chipurile iritat că o personalitate precumOctavian Belu a primit din partea ministrului PDL numai atribuţii minore ca secretar de stat.
"Mă simt umilit şi jignit ca un om ca dumneavoastră să aibă un asemenea şef, care n-a lucrat niciodată, care cred că a vândut pufuleţi. (...) Ca cetăţean, eu mă simt jignit şi penibil", a spus deputatul PSD, în timp ce Ocatvian Belu era audiat de comisie în legătură cu evenimentul organizat de MTS pe 2 mai , de Ziua Tineretului.
Negoiţă s-a lansat pe panta epitelelor după ce l-a întrebat pe Octavian Belu cine decide atribuţiile secretarilor de stat. Belu i-a spus că, potrivit legii, atribuţiile secretarilor de stat sunt stabilite de către ministru, prin hotărâre de guvern, fostul antrenor precizînd că el se ocupă de rentele viagere, de indemnizaţiile de merit şi de certificatele sportive.
Parlamentarul PSD a continuat susţinând că "femeia asta nu se pricepe la nimic şi uite a ajuns ministru. Belu nu e bun, o fi ea... poate la altceva!".
Imediat, parlamentarii PDL au sărit să repare onoarea ministrului lor atinsă de comentariile social-democrate.
"Doamna preşedintă vă rog să îl opriţi. Aşa nu se poate. Păi aşa pot să spun şi eu..." a făcut apel democrat-liberalul Gelu Vişan la intervenţia preşedintelui comisiei, liberala Alina Gorghiu.
Cum Negoiţă continua să se împăuneze afirmând că are dreptul la propriile opinii, lui Vişan i-a sărit ţandăra. "Băi... tu numai la blocuri te pricepi şi nici la alea bine! Dar ce faceţi aici, acuzaţii? Aţi jignit un ministru" a încercat să dea replica deputatul PDL.



"Ca ministru, conform CV-ului, nu ştie să vândă nici eugenii sau pufuleţi că altceva nu am văzut să fi făcut. Mi-e frică că sunt condus de un ministru pe care eu nu l-aş fi angajat nici măcar recepţioner!" a supralicitatimperturbabil Negoiţă.
Indignat, Vişan a ameninţat că pleacă din comisie. "Păi văd că de domnul Boureanu care a jignit atâta lume nu vă luaţi, acum s-a plictisit şi stă de două ore pe hol" a replicat la rândul său, social-democratul Nicu Bănicioiu.
Noua intervenţie pesedistă l-a convins pe Vişan să-şi ducă ameninţarea la capăt, el părăsind lucrările împreună cu Dan Radu Zătreanu. "Aşa ceva nu se mai poate...Vreau microfonuuuuul. Eu vă anunţ că în aceste condiţii plec" a mai spus Vişan la final, în timp ce audierile continuau cu celălalt secretar de stat al MTS, social-democratul Răzvan Bobeanu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Monica Iacob-Ridzi
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close