Antena 3 CNN Politică Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, scrisoare pentru Dacian Cioloş: "Consilierii USR se joacă cu votul şi generează blocaje"

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, scrisoare pentru Dacian Cioloş: "Consilierii USR se joacă cu votul şi generează blocaje"

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a depus o scrisoare la sediul central al USR PLUS din Bucureşti, în atenţia preşedintelui Dacian Cioloş, în care a descris zece situaţii în care consilierii locali ai USR PLUS au creat blocaje în proiectele demarate de Primăria Sectorului 3.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, scrisoare pentru Dacian Cioloş: "Consilierii USR se joacă cu votul şi generează blocaje"
Sursa foto: Facebook | Robert Negoita
de Alin Tarnovschi    |    07 Dec 2021   •   11:33

"Suntem la sediul central al USR, unde am venit să depun o scrisoare în atenţia domnului preşedinte Cioloş. O scrisoare în care îi spunem situaţia de la Sectorul 3, în care Primăria a reuşit să fie blocată de majoritatea formată, în principal din USR şi PNL.

Principalul artizan este USR, cel mai mare grup politic din Consiliul Local Sector 3.

Printre blocajele pe care le-am descris aici, zece, ele sunt multe, dar am descris în scrisoare zece puncte de blocaje. Zone principale, ca de exemplu blocarea proiectului Laminor, care este spre finalizare, mai avem puţin şi finalizăm un mare obiectiv al Sectorului 3. Pasajele şi podurile care să fluidizeze circulaţia din Sectorul 3 pentru că ne sufocăm într-un oraş foarte poluat şi principala sursă de poluare este fix traficul din Bucureşti. Consilierii de la USR votează împotrivă, împotriva fluidizării traficului, proiectelor de fluidizare a traficului pe nişte argumente puerile, ca de exemplu: că n-avem indicatori de performanţă pentru pasaje şi poduri.

Că dacă n-ar fi de plâns, ar fi de mare râs. Dar consilierii nu sunt nişte stand-up comedianţi, ci sunt nişte inşi care se joacă cu votul şi generează blocaje.

Vreau să prezint această situaţie preşedintelui USR PLUS şi să îi cer, nu doar opinia, ci şi o întâlnire pentru a-i descrie, pentru a-i spune toate dificultăţile pe care le avem la Sectorul 3 şi vreau să ştiu care e opinia dumnealui. Dacă le cunoaşte şi dacă le acceptă.

Dacă este de acord ca un consiliu, ca un sector, cel mai mare sector din Bucureşti şi care este cea mai mare comunitate locală din România cu jumătate de milion de cetăţeni, să fie blocată de nişte inşi, nişte cetăţeni care au primit votul cetăţenilor pentru ca dumnealor să genereze într-un mod ticălos blocaje.

Sunt foarte curios şi aştept cu interes un răspuns, în speranţa că vom reuşi să deblocăm această situaţie gravă din Sectorul 3", a declarat Robert Negoiţă, într-un live făcut pe Facebook chiar din faţa sediului USR PLUS.

Publicată de Robert Negoita pe Luni, 6 decembrie 2021

×
Subiecte în articol: Robert Negoita Dacian Cioloş USR PLUS
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close