Antena 3 CNN Politică Robert Negoiță, semnal de alarmă cu privire la școala care stă să se dărâme în București: ” Nu avem acceptul să o refacem!”

Robert Negoiță, semnal de alarmă cu privire la școala care stă să se dărâme în București: ” Nu avem acceptul să o refacem!”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, trage un semnal de alarmă cu privire la o școală cunoscută din București, care stă să se dărâme, pe care însă nu o poate dărâma și reconstrui deoarece nu are acceptul primarului general, Nicușor Dan.

Robert Negoiță, semnal de alarmă cu privire la școala care stă să se dărâme în București: ” Nu avem acceptul să o refacem!”
Sursa foto: Robert Negoiță Facebook
de Laura Dinu    |    23 Feb 2023   •   11:04

Edilul Sectorului 3 a postat o filmare pe Facebook, chiar din interiorul clădirii, în care îl acuză pe Nicușor Dan că nu îi dă acordul să demoleze școala și să ridice alta.  

”Suntem la școala Neagoe Basarab, fostă școală 16. O școală pe care am evacuat-o pentru că, de când a fost transmisă către Primăria Sector 3, de la Primăria Generală, a trebuit să o închidem rapid pentru că stă să cadă.  

Și acum, eu stau cu emoții în ea. Doamne ferește de un cutremur! Stă să cadă, așa au ținut-o cei de la Primăria Generală până anul trecut. Repet, de parcă nu ar fi suficient, nici acum problema nu este rezolvată, pentru că noi vrem să o rezolvăm, ea nu merită consolidată, costă mai scump, durează mai mult, și este mult mai prost decât o școală nouă, o clădire nouă!  

Soluția corectă este să o demolăm și să construim o școală nouă! Dar nu putem să o demolăm pentru că nu avem acceptul Consiliului General adică acceptul Primăriei Generale. Și ce facem? Stăm așa! Copiii sunt mutați în altă școală, adică relocați, și această școală zace așa cum o vedeți...”, spune Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, pe o rețea socială.  

Antena 3 CNN a încercat să îl contacteze pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru a obţine un punct de vedere, dar fără succes!   

Publicată de Robert Negoita pe Miercuri, 22 februarie 2023

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close