Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: „76% dintre români sunt nehotărâţi şi aşteaptă rezultatele guvernării PDL“

Roberta Anastase: „76% dintre români sunt nehotărâţi şi aşteaptă rezultatele guvernării PDL“

Roberta Anastase: „76% dintre români sunt nehotărâţi şi aşteaptă rezultatele guvernării PDL“
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Feb 2011   •   17:47

Roberta Anastase, Preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat, duminică, la Vaslui, că 76 % dintre români sunt nehotărâţi în ceea ce priveşte preferinţa electorală, conform Agerpres.

Anastase a adăugat că aceştia aşteaptă să vadă rezultatele actualei guvernări, pentru a lua o decizie privind alegerile la următoarele scrutinuri.

'În urma ultimelor sondaje de opinie, am constatat că ceva este în neregulă: PSD pe primul loc, cu un procent rezonabil, PNL pe locul doi, tot cu un procent rezonabil, iar pe locul trei PDL. Aşa că stau şi mă întreb care este logica să se unească locurile unu cu doi să bată locul trei. Şi am găsit răspunsul: aceste sondaje se referă la 24% din respondenţi. Restul de 76% sunt nehotărâţi, pentru că aşteaptă să vadă rezultatele guvernării noastre. De fapt, cei 76% dintre respondenţi, care reprezintă o majoritate covârşitoare, înţeleg că nu este alternativă în momentul de faţă şi sunt dispuşi să vină alături de noi. De aceea, trebuie sa înţelegem să ne mobilizăm şi să explicăm populaţiei că succesul în 2012 va fi de partea celor buni şi drepţi', a declarat Roberta Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, participă duminică la Vaslui la şedinţa de alegeri a preşedintelui PDL Vaslui.

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase alegeri guvernare pdl sondaje
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close