Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Alegerile prezidenţiale sunt neinteresante în acest moment (VIDEO)

Roberta Anastase: Alegerile prezidenţiale sunt neinteresante în acest moment (VIDEO)

Roberta Anastase: Alegerile prezidenţiale sunt neinteresante în acest moment (VIDEO)
Sursa foto: Roberta Anastase
20 Mai 2009   •   21:00

Invitată alături de analistul politic Bogdan Chirieac în ediţia de miercuri a emisiunii Ştirea Zilei, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a vorbit despre o serie de evenimente politice care au avut loc în ultima perioadă.

Unul dintre subiectele dezbătute a fost cel al alegerilor care vor avea loc în acest an. Roberta Anastase consideră că alegerile prezidenţiale sunt "neinteresante", cel puţin în acest moment. Potrivit acesteia, prioritatea unui partid aflat la guvernare ar trebui să fie legată de criză şi nu de altceva.

"Noi, cei din Partidul Democrat-Liberal, ne-am asumat şi am spus că perioada de criză este o perioadă care generează anumite schimbări sociale care sunt greu de prezis. Din punctul acesta de vedere, cred că prioritatea unui partid aflat la guvernare e normal să fie exact aceea legată de criză şi nu altceva. Calculele electorale sunt greu de făcut şi cred că sunt şi neinteresante în acest moment, cel puţin cele legate de alegerile prezidenţiale. (...) În momentul acesta sunt neinteresante. Mâine nu avem alegeri prezidenţiale, avem alegeri europarlamentare", a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Opinia Robertei Anastase nu este, însă, împărtăşită şi de către analistul Bogdan Chirieac. În viziunea acestuia, toată politica din România de acum este subsumată alegerilor prezidenţiale.

Tot în ediţia de miercuri a emisiunii moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, Roberta Anastase a mai declarat că, în cazul în care va pierde alegerile din toamnă, Mircea Geoană va pierde şi şefia Partidului Social Democrat.


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close