Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Cred că o remaniere este necesară cât mai curând

Roberta Anastase: Cred că o remaniere este necesară cât mai curând

Roberta Anastase: Cred că o remaniere este necesară cât mai curând
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Feb 2012   •   17:01

Prin vicepreşsedintele PDL, Roberta Anastase se pronunţă în favoarea unei remanieri guvernamentale care „să aibă loc cât mai curând”.

Anastase nu exclude ideea ca aceste schimbări să îl includă şi pe premierul Emil Boc: "Cred că remaniere este necesară cât mai curând. Despre cât de profundă să fie această remanieră, daţi-mi voie să mă exprim în interiorul partidului”, a declarat oficialul.

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, a comentat, în direct la Antena 3, această afirmaţie a Robertei Anastase: Mie mi se pare că actuala putere politică este demnă de cascadorii râsului. Niciodată nu am trăit astfel de momente jenante, penibile. Au vorbit şi Cristian Preda, acum vorbeşte şi Roberta Anastase. Cu siguranţă că Roberta Anastase a prins din zbor o şoaptă de la Palatul Cotroceni şi nu lansează aceasă poveste de capul ei. Ea nu are anvergura politică pentru a vorbi despre schimbarea premierului”, a comentat Radu Tudor.
 


Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat că această declaraţie este „proastă”, „la fel ca toate celelalte declaraţiie ale Robertei Anastase”.

„Să o luăm metodic. Până acum două săptămâni spuneau că guvernul Boc, în toată componenţa lui, este alcătuit numai din profesionşti care au salvat România de la criză. De ce să dai afară nişte salvatori? Sau pe şeful salvatorilor? În fiecare zi se trezeşte câte unul vorbind, iar dacă vine vorba de schimbări, doamna Anastase confundă schimbarea guvernului cu remanierea. Îl remaniezi dacă îl schimbi pe Ialomiţianu, pe Vreme. Când schimbi premierul se numeşte că schimbi guvernul. Asta nu mai e remaniere.

 

×
Subiecte în articol: remaniere Roberta Anastase Emil Boc guvern
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close