Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Crin Antonescu s-a predat unui partid de sorginte comunistă

Roberta Anastase: Crin Antonescu s-a predat unui partid de sorginte comunistă

Roberta Anastase: Crin Antonescu s-a predat unui partid de sorginte comunistă
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Feb 2011   •   12:47

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, că alianţa opoziţiei nu încurcă PDL-ul, ci îl ajută, întrucât duce la dispariţia unui partid de centru-dreapta, PNL. Declaraţia a avut loc în cadrul unei intervenţii la RFI.

"Alianţa PSD-PNL duce la dispariţia de pe scena politică a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid. Deci nici o şansă de revenire".

Mai mult decât atât, aceasta a precizat că Crin Antonescu şi-a predat formaţiunea unui partid de sorginte comunistă. De asemenea, Anastase susţine că înfiinţarea alianţei dintre Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal va clarifica apele pe scena politică.

"Aşteptăm cu emoţie şi bucurie acest moment, pentru că e un moment de clarificare, un moment necesar. Vorbim de o alianţă socialistă, care se înfiinţează pe partea stângă a scenei politice, în timp ce prin măsurile pe care le-a luat la nivel executiv, PDL-ului îi revine partea dreaptă", a afirmat Anastase pentru RFI.

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că liderii PSD şi PNL, Victor Ponta, respectiv Crin Antonescu nu sunt în stare de "nimic bun". Ea susţine că Antonescu şi-a "predat necondiţionat" partidul în braţele unei formaţiuni "de sorginte comunistă".

"Nu-i cred în stare pe cei doi lideri politici de nimic sau de nimic bun. Poate că la un moment dat, am crezut că domnul Crin Antonescu poate fi un lider politic. În realitate, şi-a predat necondiţionat şi fără nici o umbră de mustrare de conştiinţă partidul istoric în braţele unei formaţiuni de sorginte comunistă. E destul de greu de acceptat că acest om politic mai poate funcţiona ca om politic pe mai departe", a concluzionat Anastase.

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase Anastase Crin Antonescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close