Roberta Anastase, despre darul de nuntă: Voi trece totul în declaraţia de avere

de S.T.    |    30 Iul 2013   •   18:23
Roberta Anastase, despre darul de nuntă: Voi trece totul în declaraţia de avere Foto: Antena 3

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase spune că nu doreşte să intre în detalii privind banii şi cadourile pe care le-a primit la nunta sa, menţionând însă că va trece aceste lucruri în declaraţia de avere, transmite Mediafax.
   
Întrebată marţi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, care este suma pe care a primit-o ca dar de nuntă şi ce cadouri a primit, deputatul PDL Roberta Anastase a spus că nu doreşte să dea detalii despre acest lucru.
   
"Chiar nu vreau să intru în detalii şi veţi avea în declaraţia mea de avere, atunci când va trebui să o completez, absolut toate detaliile", a spus Roberta Anastase.
   
În 30 iunie, Roberta Anastase s-a căsătorit cu omul de afaceri Victor Farcă, la nunta care a avut loc la Pataltul Ştirbey participând aproximativ 400 de persoane, între care Elena Băsescu, lideri ai PDL, dar şi reprezentanţi ai USL, în special din judeţul Prahova.
   
În luna martie a acestui an Roberta Anastase a primit, ca donaţie de la părinţii săi, un teren cu o suprafaţă de 1001 metri pătraţi şi o casă în construcţie în Mogoşoaia, judeţul Ilfov.
   
Anastase deţinea deja o casă de 156 de metri pătraţi şi un teren de 502 metri pătraţi în comuna Valea Doftanei, din judeţul Prahova, pe care le-a cumpărat în anul 1999. Conform declaraţiei sale de avere, ea mai deţine un autoturism cumpărat în leasing în anul 2007, bijuterii şi metale preţioase în valoare de 13.000 de euro şi are cinci conturi şi depozite bancare deschise între 2005 şi 2008, în care are sume de la 52 de lei la 36.000 de euro.
   
Potrivit declaraţiei sale de avere, Roberta Anastase a încasat anul trecut un venit de 60.245 lei ca deputat, la care se adaugă suma de 11.087 primită ca diurne de la Parlament.

Parteneri
sati
x close