Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase îşi anunţă candidatura la Parlament într-un ziar PDL distribuit gratuit

Roberta Anastase îşi anunţă candidatura la Parlament într-un ziar PDL distribuit gratuit

Roberta Anastase îşi anunţă candidatura la Parlament într-un ziar PDL distribuit gratuit
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    29 Oct 2012   •   09:49

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, candidează pentru încă un mandat de deputat în acelaşi colegiu uninominal din Ploieşti în care a fost aleasă şi în 2008. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui ziar editat de PDL în 10.000 de exemplare şi distribuit gratuit în Ploieşti, informează Mediafax. 

Preşedinte al filialei judeţene PDL Prahova, Anastase şi-a anunţat candidatura într-o publicaţie cu opt pagini, denumită "Alege drept", editată de PDL Prahova şi distribuită gratuit în Ploieşti.

Numele Robertei Anastase apare sub titlul "ARD Prahova şi-a desemnat candidaţii pentru colegiile din Ploieşti", pe o listă alături de ceilalţi candidaţi ai ARD în Ploieşti, în dreptul numelui lui Anastase precizându-se doar faptul că este de profesie sociolog şi că între 2008 şi 2012 a fost deputat.


Sursa: phon.ro

Alături de materialul care anunţă numele candidaţilor ARD în colegiile uninominale din Ploieşti este trecută, pe un sfert de pagină, sigla alianţei.

Potrivit datelor trecute în pagina a şaptea a ziarului, "Alege drept" este o publicaţie editată în 10.000 de exemplare şi a ajuns la numărul patru.

Până acum, Roberta Anastase nu şi-a anunţat oficial candidatura, dar în ultimele luni ea a fost văzută frecvent la sediul PDL Prahova.







×
Subiecte în articol: Roberta Anastase alegeri parlamentare
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close