Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Liderii opoziţiei nu sunt de acord cu îmbunătăţirea activităţii Camerei

Roberta Anastase: Liderii opoziţiei nu sunt de acord cu îmbunătăţirea activităţii Camerei

Roberta Anastase: Liderii opoziţiei nu sunt de acord cu îmbunătăţirea activităţii Camerei
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Noi 2010   •   18:10

Preşedintele Camerei deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că liderii opoziţiei din Parlament nu au fost de acord cu modificarea regulamentului Camerei „în scopul îmbunătăţirii activităţii”.

„Din păcate, am asistat la o surpriză neaşteptată. Partidele politice din opoziţie nu sunt de acord să îmbunătăţească activitatea Camerei Deputaţilor”, a spus Anastase.

Aceasta a adăugat că, deşi înţelege acest demers al opoziţiei, el ajunge să afecteze activitatea uneia din cele mai importante institutii ale statului şi să blocheze legi de care depinde viitorul României.

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a exprimat încă o dată deschiderea către grupurile politice din opoziţie, pentru modificarea regulamentului din interiorul plenului, în scopul îmbunătăţirii rezultatelor.

„În continuare, mesajul nostru este acela de a ne arăta deschiderea către liderii de grup din opoziţie, pentru a participa la acest grup de lucru şi pentru ca împreună să modificăm regulamentul, aşa cum, împreună am discutat şi împreună am decis să facem aceste modificări”, a concluzionat Roberta Anastase.

Roberta Anastase: Liderii opoziţiei nu sunt de acord cu îmbunătăţirea activităţii Camerei Deputaţilor

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close