Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Vom propune o sesiune extraordinară de pe 4 ianuarie până la adoptarea bugetului

Roberta Anastase: Vom propune o sesiune extraordinară de pe 4 ianuarie până la adoptarea bugetului

Roberta Anastase: Vom propune o sesiune extraordinară de pe 4 ianuarie până la adoptarea bugetului
28 Dec 2009   •   14:28

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, pentru Mediafax, că va propune convocarea unei sesiuni extraordinare începând din 4 ianuarie până la adoptarea proiectului de buget pe anul 2010.

"O să propunem o sesiune extraordinară de pe 4 ianuarie până la adoptarea proiectului de buget, astfel încât pe 5 ianuarie proiectul de buget să intre în dezbaterea comisiilor parlamenatre, iar în săptămâna 11 ianuarie - 14 ianuarie să se dezbată în plenul Parlamentului", a spus Anastase.

Birourilor permanente reunite ale Parlamentului se întrunesc marţi în şedinţă, pentru bugetul de stat pe 2010. Se va stabili repartizarea pe comisii a proiectului de buget, termenele de depunere a amendamentelor, dar şi data la care proiectul va fi dezbătut în plenul reunit al celor două Camere.

Proiectul bugetului de stat a fost depus la Senat pe 24 decembrie, cu solicitarea ca acesta să fie discutat în regim de urgenţă. Premierul a spus că bugetul pe 2010 trebuie aprobat până pe 16 ianuarie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close