Antena 3 CNN Politică Roberta părăseşte scaunul din Camera Deputaţilor? PDL este dispus să o sacrifice şi să îi ofere şefia CJ Prahova

Roberta părăseşte scaunul din Camera Deputaţilor? PDL este dispus să o sacrifice şi să îi ofere şefia CJ Prahova

Roberta părăseşte scaunul din Camera Deputaţilor? PDL este dispus să o sacrifice şi să îi ofere şefia CJ Prahova
Sursa foto: Foto: radu-tudor.ro
de O.P.    |    05 Mar 2012   •   09:56
Potrivit site-ului pesurse.ro pedelistii nu sunt de acord s-o schimbe pe Roberta Anastase de dragul opozitiei. Cel puţin aşa sustin declarativ... Asta nu exclude însă posibilitatea ca în fruntea Camerei Deputaţilor să fie, în curand, altă persoană. În acest fel USL s-ar putea întoarce în Parlament şi criza politică să se mai domolească.
 
Totul a pornit cu vreo zece zile în urmă, cand, pe surse, s-a aflat că pe Roberta Anastase o tentează să-şi schimbe de bună voie job-ul. Mai exact, se spune ca aceasta ar vrea sa inlocuiasca presedintia Camerei Deputatilor cu aceea a Consiliului Judetean Prahova, rocada binemeritata, in opinia democrat-liberalei, si care, cu siguranta, ii va aduce mai multe satisfactii profesionale.
 
Vanturata mai intai la nivel de barfa politica, informatia a primit o confirmare indirecta sambata seara, din partea Elenei Udrea susţin colegii de la National.

Întrebata fiind daca PDL ar fi dispus sa o schimbe pe Roberta Anastase la cererea Opozitiei, a raspuns sec: “Nu, nu din acest motiv”. Mai pe romaneste, Udrea a sugerat ca, in curand, la sefia Camerei Deputatilor va fi instalat un alt pedelist. Pe de alta parte, “coincidenta” face ca Roberta Anastase sa fi fost, in ultima vreme, ciudat de activa in judetul sau natal.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close