Antena 3 CNN Politică România a intrat oficial în campanie electorală (VIDEO)

România a intrat oficial în campanie electorală (VIDEO)

România a intrat oficial în campanie electorală (VIDEO)
23 Oct 2009   •   09:06

Zece candidaţi vor fi aliniaţi la startul pentru prezidenţiale. România a intrat oficial în campanie electorală. Candidaţii au o lună de zile la dispoziţie să îi convingă pe români că ei sunt potriviţi pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Şapte candidaţi s-au înregistrat până acum la Biroul Electoral Central, iar susţinătorii lor au intrat deja în febra campaniei. Încă de la miezul nopţii, partidele au început să împănzească oraşele ţării cu afişe şi bannere electorale.

Campania electorală a început în toată ţara la ora 12 noaptea. Sute de voluntari ai partidelor au ieşit în oraşe, să lipească afişe. La Bucureşti, cei mai harnici au fost cei de la PD-L.

La Târgu Jiu, social democraţii au fost la un pas să se ia la ceartă cu cei de la PD-L. Până la urmă, democrat-liberalii s-au retras, în strigătele celor de la PSD. Au lipit afişe, alături de voluntari, şi fruntaşii PSD şi PD-L din judeţ. Cu întârziere, au ajuns şi reprezentanţii Partidului Naţional Liberal şi ai Partidului România Mare.

Şi la Iaşi campania electorală pentru alegerea preşedintelui a început imediat după ora 24:00. Social-democraţii şi PDL-iştii au fost primii care au ieşit să lipească afişe.



Antena 3

×
Subiecte în articol: campanie electorala
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close