Antena 3 CNN Politică PSD: ”România, singura țară fără ministru al Sănătății în pandemie, fără pat ATI”

PSD: ”România, singura țară fără ministru al Sănătății în pandemie, fără pat ATI”

România este singura țară din lume care a rămas fără ministru al Sănătății în plină pandemie, în condițiile în care nu mai există niciun pat liber la ATI, acuză reprezentanții PSD.

PSD: ”România, singura țară fără ministru al Sănătății în pandemie, fără pat ATI”
de Georgiana Adam    |    14 Apr 2021   •   16:48

Social-democrații au scris pe Facebook, miercuri, că din cauza „tărăboiului” din Guvern, România este singura țară din lume care a rămas fără ministru al Sănătății în plină pandemie și fără niciun loc liber la ATI.

„Din cauza tărăboiului din Guvern, provocat de PNL și USR+, România este singura țară din lume care a rămas fără ministru la Sănătate în plină pandemie, și fără niciun pat liber la ATI! Decretul de numire a ministrului interimar după revocarea lui Voiculescu nu a fost semnat pentru că Barna vrea să se răzbune pe Cîțu. Mai mult, președintele Iohannis a emis decretul de revocare, dar nu a numit interimarul. Este contrar deciziei CCR nr. 504 din 18 septembrie 2019, conform căreia, interimarul trebuie numit cu celeritate”, spun social-democrații.

Potrivit PSD, spiritul Constituției este ca cele două decrete să fie concomitente – de revocare și de asigurare a interimatului, pentru că numai așa se poate asigura continuitatea activității ministeriale.

„Membrii coaliției se încaieră în guvern, în timp ce bolnavii nu mai au loc în spitale. E cea mai rușinoasă guvernare de care a avut parte România până acum. Rușine PNL, rușine USR PLUS!”, mai spun social-democrații.

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close