Antena 3 CNN Politică PSD: Cîţu a luat 4 la treaptă la liceu, mamiţa l-a trecut clasa și a ratat de două ori admiterea la ASE. O loază! La școală, domnule Cîțu!

PSD: Cîţu a luat 4 la treaptă la liceu, mamiţa l-a trecut clasa și a ratat de două ori admiterea la ASE. O loază! La școală, domnule Cîțu!

Lucian Romaşcanu, senator PSD, îl trimite pe premierul Cîţu la şcoală şi spune că o "loază" a îndemnat social-democraţii la citit, exact ce nu a făcut el însuşi.

PSD: Cîţu a luat 4 la treaptă la liceu, mamiţa l-a trecut clasa și a ratat de două ori admiterea la ASE. O loază! La școală, domnule Cîțu!
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    24 Feb 2021   •   15:48

În postarea de pe Facebook, Romaşcanu citează un articol în care se spune că premierul a luat 4 la examenul de treapta a a doua la liceu şi ar fi ratat de două ori intrarea la ASE.

"MOTTO: ”Dragi pesediști, puneți mâna pe carte, cititul nu a omorat pe nimeni! Promit că o să-mi iau eu din timp să vă educ.” – Florin Vasile Cîțu, loază

Romaşcanu: amicul nostru a reușit un măreț 4 (patru) la examenul de treapta a 2-a la liceu

Deci, ca să înțelegem exact, un mediocru, o ”loază” cum ar zice profesorii, vine și îndeamnă la citit, el care exact sportul ăsta l-a evitat în toată perioada lui de devenire.

Pe vremea când nu prea se glumea cu învățătura, amicul nostru a reușit un măreț 4 (patru) la examenul de treapta a 2-a la liceu, examen scris, cu tezele anonimizate, când tu, ca elev, erai singur cu foaia albă de hârtie și cunoștințele pe care le aveai. Sau nu, în cazul Cîțului.

Romaşcanu: După ce mamița l-a trecut clasa, a mai bifat o performanță, a ratat de două ori intrarea la ASE

După ce mamița (recte familionul bine situat relațional și financiar) l-a trecut clasa, a mai bifat o performanță, a ratat de două ori intrarea la ASE.

Mamița nu s-a lăsat și și-a trimis odorul să studieze pe bani, dacă pe creier nu s-a putut, superman fiind acum licențiat în America și groparul economiei românești.

Romaşcanu: Mamița și-a trimis odorul să studieze pe bani, dacă pe creier nu s-a putut, fiind licențiat în America

În consecință, onorabilul, care e genul pe care dacă-l întrebi dacă a citit Biblia zice că a văzut filmul, propune să educe. Un mic sfat, până să educi trebuie să fii mai întâi educat tu însuți... Dar la așa premier, așa guvern, cu eminențe cu școlile ori nefăcute ori făcute în 11 ani.

Deci, la școală, domnule Cîțu! Și vorbim apoi", a scris Lucian Romaşcanu, miercuri, pe pagina de Facebook.

MOTTO: ”Dragi pesediști, puneți mâna pe carte, cititul nu a omorat pe nimeni! Promit că o să-mi iau eu din timp să vă...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Miercuri, 24 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu Florin Cîțu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close