Antena 3 CNN Politică Roşca Stănescu, din închisoare: Cine întoarce cheia justiţiei?

Roşca Stănescu, din închisoare: Cine întoarce cheia justiţiei?

Roşca Stănescu, din închisoare: Cine întoarce cheia justiţiei?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Oct 2014   •   19:03
Prima epistolă din penitenciar a senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu a fost prezentată şi comentată luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Iată, mai jos, un fragment din ce a scris SRS:
 
"Se înşală amarnic cine şi-a imaginat că, trăgându-mi un glonţ în picior şi aruncându-mă într-un penitenciar pentru o infracţiune imaginară, mă împiedică să gândesc. Şi să mă exprim. Să mă exprim în ţara care, aşa cum am aflat astăzi, are cei mai mulţi ofiţeri de securitate pe cap de locuitor. Mai mulţi decât Statele Unite chiar. Şi ca număr absolut, imediat după Statele Unite, dar înaintea unei Franţei şi a unei Marii Britanii. 

Aşadar, îmi permit să gândesc. De pildă, la faptul că regimul Traian Băsescu sucombă. Cel puţin formal.(...) Cine întoarce cheia Justiţiei pentru a o reseta, dacă ne vom afla în cealaltă ipoteză? Şi anume, în ipoteza în care va exista voinţa politică de a avea, în viitor, procurori şi magistraţi cu adevărat şi în totalitate independenţi în raport cu politicienii? Cum se va vindeca Justiţia în zonele în care a fost atinsă de tumoare? Care este indiciul ce ne va indica direcţia în care ne îndreptăm? Cum vom şti? Nu este complicat de răspuns la această întrebare", a spus Sorin Roşca Stănescu, potrivit adevarul.ro.

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a fost condamnat definitiv, pe 7 octombrie, de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol.
 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close