Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb: Recomand doamnei Udrea să vorbească despre discriminare cu o profesoară

Rovana Plumb: Recomand doamnei Udrea să vorbească despre discriminare cu o profesoară

Rovana Plumb: Recomand doamnei Udrea să vorbească despre discriminare cu o profesoară
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Sep 2011   •   11:33
Rovana Plumb, preşedintele Organizaţiei de Femei din PSD, consideră că afirmaţia recentă a ministrului Elena Udrea, conform căreia se simte discriminată în politică, este o "ipocrizie”, potrivit unui comunicat de presă, citat de Agerpres.

"Îi recomand doamnei Udrea să vorbească despre discriminare cu o profesoară sau asistentă medicală, care câştigă 8 sau 10 milioane de lei pe lună şi care, pe lângă faptul că are un salariu tot mai mic, nu se bucură de nici un fel de sprijin pentru creşterea şi îngrijirea unui copil”, se arată în comunicatul Rovanei Plumb.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a adăugat: "Toţi membrii Guvernului, în frunte cu doamna Elena Udrea, ar trebui să citească studiul realizat şi lansat recent de OFSD, intitulat „Sărăcia e de gen feminin” şi care demonstrează cu cifre modul în care acest guvern a transformat femeile din România în victime ale crizei economice”, a arătat Rovana Plumb.

Oficialul a atras atenţia Elenei Udrea că, în anul 2011, după aplicarea măsurilor de austeritate, "femeile sunt cu aproximativ 30% mai sărace, dacă muncesc în sănătate, educaţie sau administraţie publică”.

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a declarat vineri că se simte discriminată ca femeie în politică, dar nu se vaită. "Mã simt discriminatã ca femeie în politicã, dar nu mã vait de asta. Am luat-o ca atare şi încerc sã fac faţã contextului fãrã sã mã plâng', a spus Elena Udrea.



×
Subiecte în articol: rovana plumb discriminare Elena Udrea PSD
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close