Antena 3 CNN Politică Agitaţie în PNL. Un nume important al partidului a primit o lovitură grea

Agitaţie în PNL. Un nume important al partidului a primit o lovitură grea

Agitaţie în PNL. Un nume important al partidului a primit o lovitură grea
07 Noi 2015   •   23:51

Consilierul județean Adrian Cozma a fost ales sâmbătă co-președinte al organizației județene a PNL Satu Mare. Membrii Biroului Permanent Județean au avut de ales între Adrian Cozma și un alt consilier județean, Vasile Berinde, fiind singurii care și-au depus candidatura, potrivit voceatransilvaniei.ro

Victoria lui Adrian Cozma constituie o mare supriză, în condițiile în care deputata Andreea Paul și fostul președinte Petre Mureșan l-au susținut pe Vasile Berinde. Ședința BPJ a fost foarte tensionată, Andreea Paul și Petre Mureșan făcând eforturi disperate de a-l impune pe Vasile Berinde.

Și așa, Adrian Cozma nu a avut prea multe emoții. A primit 23 de voturi, iar Vasile Berinde doar 17. Noul co-președinte mai are un hop de trecut, luni Biroul Permanent Național va trebui să valideze alegerile de la Satu Mare.

Fostul co-președinte Petre Mureșan a demisionat în urmă cu o lună, afirmând că dorește să se retragă din politică și să se dedice afacerilor. BPJ al PNL l-a desemnat inițial co-președinte pe Sorin Ghilea, reprezentant al grupării Mureșan – Paul, dar acesta nu a fost validat de BPN. După alegerile de sâmbătă se poate spune că Andreea Paul a pierdut controlul organizației din Satu Mare.

Adrian Cozma este cel mai vocal consilier județean al PNL Satu Mare, fiind practic singurul ales județean al partidului care face opoziție în CJ, intrând de multe ori în clinciuri cu președintele Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor. Cozma se află și în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Satu Mare, șansele să fie cel nominalizat de partid crescând acum considerabil.

 

×
Subiecte în articol: andreea paul
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close