Antena 3 CNN Politică Ruptură în PSD. Codrin Ștefănescu: Cu Dragnea nu am mai vorbit de la Congres

Ruptură în PSD. Codrin Ștefănescu: Cu Dragnea nu am mai vorbit de la Congres

Ruptură în PSD. Codrin Ștefănescu: Cu Dragnea nu am mai vorbit de la Congres
21 Mar 2018   •   21:00

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congresul PSD.

„Nu am mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congres. Tot partidul este atacat din toată părțile. Și eu, și alți colegi vedem cum partidul este atacat din toate părițile.Ca urmare a procesului lui Dragnea în partid s-a format așa o stare generală în care fiecare președinte de CJ se întreabă dacă nu va fi luat și el pe același motiv ca și Dragnea.

Am semne de întrebare în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, în ceea ce privește dorința noastră a tuturor de a merge în bătălie împotriva statului paralel mult mai abrupt, mult mai puternic. Mă așteptam ca toți să ne strângem la aceeași masă, să ne unim cu toții. Semnul de întrebare este legat de ceea ce se întâmplă în interiorul PSD. L-am văzut și azi la proces și totuși se bate, s-a dus la confruntare, nu a stat, dar nu am văzut niciun coleg din noua conducere alături de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ștefănescu.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close