Antena 3 CNN Politică S-a aflat! Care este numărul de telefon al premierului? Mulți români au fost uimiți când Orban le-a răspuns la apel

S-a aflat! Care este numărul de telefon al premierului? Mulți români au fost uimiți când Orban le-a răspuns la apel

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că le-a răspuns cetăţenilor care l-au sunat, după ce PSD i-ar fi făcut public numărul personal de mobil. ”Toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund”, a spus prim-ministrul.

S-a aflat! Care este numărul de telefon al premierului? Mulți români au fost uimiți când Orban le-a răspuns la apel
Sursa foto: hepta
de Cristina Tudorache    |    24 Iul 2020   •   22:30

"Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. Au făcut o campanie, asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o. Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul", a declarat Ludovic Orban, afla într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda.

Celor mai multor români nu le-a venit să creadă că premierul chiar răspunde la numărul făcut public de PSD. 

"Mulți în primă fază mi-au spus că nu cred. Au spus 'Cum să-mi răspundă mie premierul?!' Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie", a mai precizat Ludovic Orban.

Potrivit PSD, numărul personal de mobil al premierului Orban este 0723 *** ***. Am ales să nu facem public numărul de telefon.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban telefon PSD
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close