Antena 3 CNN Politică S-a mers prea departe. Omul de afaceri Ilan Laufer a primit mesaje ANTISEMITE pe Facebook, după ce şi-a anunţat susţinerea faţă de PSD

S-a mers prea departe. Omul de afaceri Ilan Laufer a primit mesaje ANTISEMITE pe Facebook, după ce şi-a anunţat susţinerea faţă de PSD

S-a mers prea departe. Omul de afaceri Ilan Laufer a primit mesaje ANTISEMITE pe Facebook, după ce şi-a anunţat susţinerea faţă de PSD
de O.P.    |    20 Noi 2014   •   06:04

Campania anti-PSD dusă în mediul on-line, în special reţelele de socializare, nu s-a limitat doar la adresa politicienilor. Atacurile s-au îndreptat şi împotriva altor români care au crezut în social-democraţi şi au îndrăznit să îşi exprime părerea.

Este şi cazul analistului economic Ilan Laufer, care a primit mesaje dure antisemite şi a fost trimis să îşi exercite dreptul la vot în Israel.

Atacurile de pe reţelele de socializare din zilele de campanie au fost extrem de dure la adresa susţinătorilor lui Victor Ponta. Lupta nu se mai ducea între cele două formaţiuni politice, ci între români. Un război murdar, de care a fost afectat şi Ilan Laufer, antreprenor şi analist economic.

Totul a culminat acum câteva zile, când antreprenorul s-a trezit cu pagina de Facebook închisă abuziv, fără o verificare prealabilă, ci doar în baza unor raportări trimise de unii utilizatori. Însă injuriile la adresa lui Ilan Laufer începuseră mai înainte. 

Ilan este hotărât să ia măsuri împotriva abuzurilor la care a fost supus, aşa că a depus mai multe plângeri penale împotriva celor care i-au adresat injurii, dorind sa avertizeze că un asemenea fenomen antisemit este inadmisibil.

×
Subiecte în articol: ilan laufer PSD
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close