x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-a produs o ruptură în PSD? Răspunsul dat de Codrin Ștefănescu

de D.G.   •   03 Dec 2017   •   20:53
S-a produs o ruptură în PSD? Răspunsul dat de Codrin Ștefănescu 817

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a precizat că nu există niciun fel de tabere sau de ruptură în partid.

El a confirmat, duminică, veridicitatea stenogramelor apărute de pe un grup de comunicare, unde a existat un schimb de replici între primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi premierul Mihai Tudose, dar a arătat că nu este pentru prima oară când astfel de discuţii au loc, pentru că nu există întotdeauna un acord deplin între membrii PSD.

"Legat de stenograme - am recunoscut public că aceste discuţii au loc permanent. Nu e prima oară când ne certăm în sistemul nostru confidenţial de comunicare. Nu întotdeauna suntem de acord cu toţii, unii cu alţii. Deciziile se iau prin vot", a declarat Ştefănescu la sediul central al PSD, la finalul unei şedinţe cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi o parte dintre liderii organizaţiilor judeţene.

Potrivit acestuia, "este o prostie" informaţia vehiculată conform căreia premierul Mihai Tudose ar dori să preia PSD.

"Asta e o prostie, cu Tudose care preia partidul sau cu cineva care preia partidul. Nu confundaţi discuţiile noastre interne pe WhatsApp, avem tot timpul discuţii de genul ăsta în contradictoriu. De obicei, deciziile se iau prin vot. De foarte multe ori am pierdut prin vot în luarea unor decizii, de foarte multe ori am câştigat în luarea unor decizii prin vot. Nu există niciun fel de ruptură în partid, nu sunt tabere, ne-am strâns doar pentru a discuta subiectul legat de miting", a precizat secretarul general adjunct al PSD. AGERPRES

Sursă: Agerpres
sati