Antena 3 CNN Politică Sancţiune blândă pentru deputaţii care au votat la două mâini: Interzis la lucrări pentru o zi fără indemnizaţia aferentă

Sancţiune blândă pentru deputaţii care au votat la două mâini: Interzis la lucrări pentru o zi fără indemnizaţia aferentă

Sancţiune blândă pentru deputaţii care au votat la două mâini: Interzis la lucrări pentru o zi fără indemnizaţia aferentă
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Dec 2011   •   18:40

Deputaţii care au votat la două mâini ar putea fi supuşi unei sancţiuni destul de blânde. Comitetul liderilor grupurilor parlamentare propune interzicerea participării la lucrări pentru o zi şi diminuarea corespunzătoare a indemnizaţiei de şedinţă, informează Mediafax.
   
Conform unui comunicat al Camerei, Comitetul liderilor grupurilor parlamentare, întrunit marţi, a decis să propună Biroului Permanent o serie de măsuri în cazul deputaţilor care au exercitat vot multiplu.
   
"În urma analizei efectuate de Comisia juridică pe această temă, la propunerea Comitetului liderilor, Biroul Permanent va lua în discuţie interzicerea participării la lucrările Parlamentului pentru o zi, precum şi diminuarea, în mod corespunzător, a indemnizaţiei de şedinţă pentru deputaţii care au exercitat un vot multiplu", precizează sursa citată.
   
iroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, joi, pentru a aplica sancţiunile pentru deputaţii care au votat la două  mâini, a declarat, luni, liderul grupului PSD, Mircea Duşa.
   
Duşa a precizat că, la şedinţa de luni a Biroului Permanent, preşedintele Camerei Roberta Anastase a propus ca joi să aibă loc, la ora 11:00, o şedinţă a Biroului Permanent în care se vor aplica sancţiunile pentru deputaţii care au votat la două mâini.



×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close