Antena 3 CNN Politică Sârbu: Antonescu trăieşte în altă lume dacă spune că PNL va sta în opoziţie doar două săptămâni

Sârbu: Antonescu trăieşte în altă lume dacă spune că PNL va sta în opoziţie doar două săptămâni

Sârbu: Antonescu trăieşte în altă lume dacă spune că PNL va sta în opoziţie doar două săptămâni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Feb 2014   •   13:42

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, marţi, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, "trăieşte în altă lume" atunci când afirmă că PNL va sta în opoziţie doar "două săptămâni".

El a făcut aceste afirmaţii întrebat despre declaraţiile preşedintelui PNL, Crin Antonescu, potrivit căruia PNL va sta puţin în opoziţie, "poate două săptămâni".

"Nu vreau să îl jignesc, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cred că trăieşte în altă lume", a spus Ilie Sârbu, potrivit Mediafax.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat joi seară PSD că, în situaţia în care decide să-i înlăture pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intră în opoziţie pentru patru ani, iar dacă PSD nu va câştiga Preşedinţia, va pierde şi guvernarea.

"Dacă PNL este acum nevoit să intre în opoziţie, nu mai intră pentru 4 ani, poate că nici nu intră. Poate că intră pentru două săptămâni, pentru două luni, pentru şase luni. Pentru că e un lucru clar: dacă astăzi PSD decide să încalce votul românilor, votul dat nouă cel puţin, să înlăture un partener care i-a fost perfect loial şi care l-a făcut pe Victor Ponta prim-ministru şi l-a ţinut pe Victor Ponta prim-ministru, şi i-a dat partenerului, că vorbim de Victor Ponta, că vorbim de PSD, mai mult decât poate să mănânce un om sau chiar o vietate omnivoră. După toate aceste lucruri dacă PSD nu câştigă Preşedinţia, e foarte clar că pierde şi Guvernul", a spus Crin Antonescu.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close