Antena 3 CNN Politică Scandal cu amantlâcurile din politica românească

Scandal cu amantlâcurile din politica românească

Scandal cu amantlâcurile din politica românească
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Dec 2015   •   15:58

Combinaţia dragoste-bani i-a fost fatală lui Ioan Oltean, aşa cum s-a întâmplat în cazul multor politicieni care au amestecat afacerile cu plăcerea. Filat într-un dosar în care este anchetat că ar fi luat şpagă 600 de mii de euro, liderului fostului PDL a fost surprins în ipostaze intime alături de Crinuţa Dumitrean, pe atunci şefă a ANRP. Şi pe Traian Băsescu l-au trădat sentimentele şi a căutat mereu prezenţa Elenei Udrea.

 
DNA susţine că Ioan Oltean a intervenit la Crinuţa Dumitrean şefa de atunci a ANRP. Acesta era o prezenţă constantă în instituţie, în biroul preşedintei, scriu procurorii în referatul lor. Mai mult, se pare ca cei doi ar fi fost surprinşi în ipostaze fierbinţi. Crinuţa Dumitrean, gravidă în luna a 8 a, a fost arestată fiind acuzată de fapte de corupţie. În motivare, judecătorii au apreciat că aceasta poate beneficia de tratament în reţeaua medicală a penitenciarelor şi a fost internată la Spitalul Penitenciar Rahova.
 
Cea mai mediatizată relaţie dintre oameni politici la nivel înalt ramane insa cea dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu. Asta şi pentru că zvonurile au fost alimentate în permanenţă de cei doi. În 2005, într-un interviu pentru Academia Caţavencu, întrebată fiind dacă este iubita lui Traian Basescu, Elena Udrea a spus:
 
În anul 2011, întrebat despre o presupusă vizită de lucru a Elenei Udrea la Cotroceni, Băsescu a spus că el a dormit cu soţia. 
 
În campania prezidenţială de anul trecut, Elena Udrea a fost întrebată din nou dacă este amanta lui Traian Băsescu. De această dată a evitat răspunsul.
 
Fosta consilieră a lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, a confirmat insa in cartea sa intre cei doi exista o relatie mai mult decat...apropiata. 
 
O altă poveste de amor care a făcut înconjurul televiziunilor a fost cea dintre primatul Iaşiului, Gheorghe Nichita şi Adina Samson. Poveste care l-a aruncat după gratii şi l-a lăsat şi fără funcţie.
 
Relaţia dintre Gheorghe Nichita şi tânăra de 33 de ani, Adina Samson a durat câţiva ani, dar în ultima perioadă, primarul a devenit gelos: s-a temut că iubita îl înşală. Ca să se lămurească, i-a făcut cadou tinerei un telefon pe care montase un dispozitiv special de urmărire, la care aveau acces şi şefii poliţiei locale, care o urmăreau pas cu pas.
 
Mai puţin cunoscut publicului, deputatul PDL Dan Păsat a intrat şi el în centrul atenţiei după ce a fost implicat într-un scandal sexual. Şi nu singur, ci alături de colegul său de partid Bogdan Cantaragiu.
 
Cei doi erau dispuşi să plătească 500 de euro în total sau 100 de euro pe oră, se arată în referatul procurorilor. 
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close