Antena 3 CNN Politică Scandal în Camera Deputaţilor. Opoziţia a părăsit sala pentru că PDL încearcă modificarea ordinii voturilor

Scandal în Camera Deputaţilor. Opoziţia a părăsit sala pentru că PDL încearcă modificarea ordinii voturilor

Scandal în Camera Deputaţilor. Opoziţia a părăsit sala pentru că PDL încearcă modificarea ordinii voturilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    15 Noi 2011   •   18:17

Opoziţia a părăsit lucrările Camerei Deputaţilor. Deputaţii Opoziţiei sunt nemulţumiţi de faptul că PDL a încercat să modifice ordinea voturilor finale.

Deputaţii USL au criticat de asemenea intenţia PDL de a relua votul pe proiectul de lege retrimis de preşedintele Traian Băsescu. Cemocrat Liberalii au respins cererea lui Băsescu, iar când şi-au dat seama de greşeală au încercat să reia votul.

După ce Opoziţia a ieşit din sala, Ioan Oltean a anunţat că proiectul a trecut în forma cerută de Traian Băsescu, deşi fusese respins în urmă cu doar câteva minute.

 


Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, marţi, că la nivelul partidului şi al coaliţiei se va discuta problema lipsei de mobilizare a deputaţilor din arcul guvernamental la sesiunea de vot final în care trebuia să fie supusă aprobării Legea asistenţei sociale.

"Şedinţa s-a suspendat pentru că nu a fost cvorum, am constat pe aparate, ce se vede. Nu erau decât 161 de deputaţi prezenţi, în consecinţă şedinţa nu era statutar constituită şi am suspedat lucrările", a spus Oltean.

El a precizat că legile importante care se aflau pe ordinea de zi, printre care Legea asistenţei sociale sau Legea privind câinii fără stăpân, vor fi votate săptămâna viitoare, la următoarea şedinţă de vot final.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close