x close

Hărţuirea sexuală a fost motiv de scandal în Camera Deputaţilor. Deputat PMP: „Cât poate să hărţuiască un procuror o femeie?”

de S.T.    |    30 Oct 2017   •   11:13
Hărţuirea sexuală a fost motiv de scandal în Camera Deputaţilor. Deputat PMP: „Cât poate să hărţuiască un procuror o femeie?” 534 Foto: captură Antena 3

Hărţuirea sexuală a fost motiv de scandal şi în Camera Deputaţilor!

Totul a pornit de la salariul Avocatului Poporului care tocmai a fost majorat. Însă - în urma unei replici neinspirate a unul deputat - politicienele au reacţionat vehement.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a solicitat Avocatului Poporului să se autosesizeze în cazul deputatei PSD Andreea Cosma, care a denunţat public abuzurile procurorului Negulescu.

„Încă am încredere în dumneavostră şi vreau să vă întreb, fără să-mi daţi un răspuns, dacă colega noastră de la Parahova a fost hărţuită două, trei, cinci luni şi pe urmă un an, doi, trei, patru, cinci, dumneavostră nu v-aţi autosesizat? Cât poate să hărţuiască un procuror o femeie?”, a afirmat Bichineţ.

Ulterior, Victor Ciorbea a precizat că Avocatul Poporului nu se poate implica în chestiuni care ţin de activitatea organelor judiciare.

Citeşte mai multe despre:

parlament hartuire hartuire sexuala Politikix
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati