Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament. Jigniri între Tăriceanu și deputatul Florin Roman. „Aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide”

Scandal în Parlament. Jigniri între Tăriceanu și deputatul Florin Roman. „Aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide”

Scandal în Parlament. Jigniri între Tăriceanu și deputatul Florin Roman. „Aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
13 Sep 2017   •   16:01

A fost scandal în Parlament între Călin Popescu Tăriceanu și deputatul Florin Roman, cel care a anunțat în urmă cu câteva zile că își va monta cort în dreptul biroului președintelul PSD, Liviu Dragnea.

Florin Roman: „Eram cu mâna sus înainte de a trece spre următorul pas, dar se pare că vedeți mai greu în partea dreaptă a sălii, ceea ce este regretabil. Ar trebui să îi tratați pe toți colegii parlamentari în mod egal”.

Călin Popescu Tăriceanu: „Sunt ajutat de doi secretari. Dacă secretarii nu v-au observat, îmi cer eu scuze în numele lor. Nu mai faceți comentarii inutile, ca să vă aflați vorbind. Vă găsiți aici din greșeală. Cred că confundați cupola Parlamentului cu alte locruri în care vă petreceați timpul, că așa am aflat, că aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide. Când veniți aici, aveți grijă să beți numai apă. Eu vă avertizez că data viitoare vă tai microfonul dacă folosiți același limbaj”.

 


 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close