Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament! PSD, plângere la Parchet pentru liderii Opoziției

Scandal în Parlament! PSD, plângere la Parchet pentru liderii Opoziției

Scandal în Parlament! PSD, plângere la Parchet pentru liderii Opoziției
26 Sep 2018   •   15:13

Mai mulţi lideri ai Opoziţiei vor fi anchetaţi pentru fals. Daniel Suciu, liderului grupului PSD din Camera Deputaților, a declarat că a depus la Parchetul General o plângere penală referitoare la lista de semnături prin care opoziţia a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare.

Acesta susţine că suspiciunile vin ca urmare a faptului că pe listă apar semnăturile unor parlamentari care se aflau în alte oraşe sau chiar în străinătate. 

„Fiind lider de grup la PSD, am depus plângere penală la Parchet, în care am solicitat acestuia să verifice dacă listele de semnături depuse pentru convocarea sesiunii extraordinare nu intră sub incidența falsului în înscrisuri publice. Plângerea vizează colegi lideri de grup din USD, PNL și PMP. Foarte multe din semnături nu aveau menționat pentru ce erau, erau copii xerox de la alte inițuative legilstive, un coleg din Norvegia figura ca semnatar, alți colegi se aflau în Moldova, un coleg care a semnat de doua ori”, a spus Daniel Suciu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților.

×
Subiecte în articol: plangere scandal opozitie lideri Parchet
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close