Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament: Replici acide şi ameninţări cu procese între Ponta şi Anastase (VIDEO)

Scandal în Parlament: Replici acide şi ameninţări cu procese între Ponta şi Anastase (VIDEO)

Scandal în Parlament: Replici acide şi ameninţări cu procese între Ponta şi Anastase (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Sep 2010   •   18:32

Schimb de replici ca la uşa cortului, în Parlamentul României, între preşedintele camerei, Roberta Anastase, şi preşedintele PSD, Victor Ponta. Au existat acuzaţii grave şi de o parte şi de alta.

Printre scandările Opoziţiei care i-a cerut demisia, Roberta Anastase i-a acuzat pe social-democraţi de şantaj. De partea cealaltă, Victor Ponta i-a numit pe cei de la putere hoţi.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, liberalii au anunţat că vor ataca legea pensiilor la Curtea Constituţională. ?PNL va contesta legea pe două aspecte procedură neconstituţională şi viciu de fond?, a declarat un reprezentant al PNL.

Consecinţele votului din 15 nu se opresc aici. PSD a depus o plângere penală la Parchetul General împotriva Robertei Anastase şi a lui Sever Voinescu. Acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii publice.

La rândul ei, Roberta Anastase a declarat marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că Partidul Democrat Liberal va depune o plângere împotriva liderului PSD Victor Ponta. Aceasta l-a acuzat pe social democrat că a votat de mai multe ori în fără a fi prezent în sală.

Şeful statului nu a vrut să comenteze scandalul din plen şi a declarat că nu cunoaşte detaliile scandalului.

Scandalul a început săptămâna trecută, la votul final pe legea pensiilor. După o şedinţă de 10 ore, Roberta Anastase a anunţat că în sală erau 170 de deputaţi, când în realitate erau doar 80, aşa că Legea pensiilor a fost adoptată.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase Victor Ponta proces
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close