Antena 3 CNN Politică Scandal în PDL. Preda cere demiterea lui Voinescu: Trădătorul să fie dat afară repede din partid

Scandal în PDL. Preda cere demiterea lui Voinescu: Trădătorul să fie dat afară repede din partid

Scandal în PDL. Preda cere demiterea lui Voinescu: Trădătorul să fie dat afară repede din partid
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Ian 2013   •   22:31

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda cere demiterea cât mai repede a lui Sever Voinescu din partid, numindu-l pe acesta "trădător".

"Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este să fie dat afară repede din partid! Pentru ce ne trebuie şase luni pentru a-i da afară din partid pe toţi trădătorii care au făcut campanie împotriva partidului şi în favoarea adversarilor politici? Acesta este răspunsul corect la întrebările trădătorilor sau neimplicaţilor în această bătălie grea din 9 decembrie", a declarat Cezar Preda, potrivit RTV.net.

Reacţia lui Preda vine după ce fostul vicepreşedinte Sever Voinescu a solicitat o Convenţie extraordinară cât mai rapidă a partidului, întrebându-se retoric de ce e nevoie de şase luni, în condiţiile în care, "după locale în maximum o lună am schimbat conducerea.

Unul dintre principalii aliaţi ai preşedintelui PDL Vasile Blaga, Cezar Preda, îl acuză pe Voinescu de faptul că, în campania electorală, a susţinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar şi după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD.

Tocmai la presiunea filialei PDL Constanţa, Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL în prima şedinţă a Colegiului Director de după alegerile din decembrie.

Sever Voinescu nu este însă singurul democrat-liberal care i-a iritat pe şefii partidului. După ce a demisionat din fruntea PDL, din cauza scorului slab de la alegeri, Cristian Preda a lansat o serie de atacuri la adresa lui Vasile Blaga.

Democrat-liberalii au decis, la sfârşitul lui 2012, să convoace Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) pe 23 februarie, for care stabileşte data şi organizarea Convenţiei Extraodinare a PDL.






×
Subiecte în articol: Sever Voinescu cezar preda demitere
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close