Antena 3 CNN Politică Scandal în PDL: Udrea acuză "tabăra" lui Blaga că face blaturi cu opoziţia

Scandal în PDL: Udrea acuză "tabăra" lui Blaga că face blaturi cu opoziţia

Scandal în PDL: Udrea acuză "tabăra" lui Blaga că face blaturi cu opoziţia
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Apr 2011   •   11:35

Scandal la vârful PDL. Susţinătorii celor doi mari candidaţi, Emil Boc şi Vasile Blaga, atacă din ce în ce mai dur. În timp ce Elena Udrea spune că tabăra lui Blaga face blaturi cu opoziţia, Cezar Preda se întreabă retoric de ce ministrul turismului nu a luptat cu atâta înverşunare şi pentru Traian Băsescu în perioada 2000-2004.

"Democrat-liberalii au nevoie de o persoană ca Emil Emil Boc la şefia partidului, ca să sâştige alegerile în 2012", spune Elena Udrea. În opinia sa, Boc este un om care bate cu pumnul în masă în PDL şi nu ar trăda niciodată partidul. Boc este de apreciat şi pentru că deşi este mereu huiduit în public, îşi asumă guvernarea, consideră preşedintele PDL Bucureşti.

"Un om politic care îşi asumă să fie huiduit în astfel de vremuri este un om curajos. Nu-i susţin pe cei care stau ascunşi în astfel de moment. Cred că un adevărat lider este cel care duce bătălii politice, îşi asumă să fie şi huduit, şi nu cei care fac blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia", a declarat ministrul Turismului.

Deranjat de acuzaţiile Elenei Udrea, vicepreşedintele PDL Cezar Preda, spune că aceasta îi atacă de fapt, pe cei care au fost alături de Traian Băsescu în lupta pe viaţă şi pe moarte cu PSD. Preda este unul dintre cei mai activi susţintori ai lui vasile Blaga.

"Le consider o mare jignire, pentru toată echipa lui blaga şi în numele meu. Suntem oameni care în  2000 şi 2004 au luptat pentru că PSD vroia să destructureze PDL-ul (...) Şi noi împreună cu Traian Băsescu am făcut tot ca acest partid să nu intre în istorie. Unde erau aceşti oameni care ne jignesc acum beneficiile puterii, lupta pt ce însemnă viitorul pdl nu tb duse cu asemenea jigniri"

Cezar Preda îi transmite Elenei Udrea că va riposta şi mai dur, dacă ea va continua să-i jignească pe susţinătorii lui Vasile Blaga.

×
Subiecte în articol: pdl Udrea Elena Udrea cezar preda
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close