Antena 3 CNN Politică Scandal în plenul Camerei: Vociferări şi ceartă între un deputat al PDL şi unul al PSD

Scandal în plenul Camerei: Vociferări şi ceartă între un deputat al PDL şi unul al PSD

Scandal în plenul Camerei: Vociferări şi ceartă între un deputat al PDL şi unul al PSD
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Feb 2012   •   12:37

Deputatul PDL Gheorghe Tinel i-a cerut, marţi, în plen, preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, să ia măsuri împotriva parlamentarilor PSD aflaţi la balcoane, pe motiv că aceştia vociferează, informează Mediafax. În replică, Marian Neacşu (PSD) a spus că este vorba despre deputaţi în exercitarea mandatului.
   
Tinel i-a solicitat Robertei Anastase, care conduce şedinţa de plen, să ia măsurile necesare împotriva persoanelor aflate la balcoanele sălii, reclamând că aceştia "se manifestă ca pe stadion".
   
El a arătat că Regulamentul Camerei prevede că persoanele care asistă la şedinţă trebuie să se abţină de la a se manifesta.
   
"Vă rog să luaţi măsurile necesare, pentru că nu suntem pe stadion, pe o arenă de sport. Să păstrăm un cadru decent de dezbatere, chiar dacă opoziţia nu vrea să participe", a spus Gheorghe Tinel.
   
În replică, deputatul PSD Marian Neacşu a spus că persoanele de la balcon sunt "deputaţi în exercitarea mandatului".

"Vociferările din sală dovedesc că vă deranjează că sunt mai mulţi deputaţi în balcoane decât în sală", a adăugat Neacşu.
   
Preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a spus că trebuie depăşit acest moment, care nu face bine nici puterii şi nici opoziţiei.
   
"Să nu exagerăm, sunt mult mai puţini la balcoane, dar mult mai gălăgioşi. Să ne concentrăm pe lucrări şi să depăşim acest moment, care nu face bine nici puterii, nici opoziţiei", a spus Anastase.
   
Şedinţa Camerei se desfăşoară în absenţa opoziţiei, care îşi continuă protestul. Roberta Anastase a anunţat că la lucrări sunt prezenţi 168 deputaţi. Aproximativ 25 de deputaţi PSD asistă la şedinţă din balcoanele sălii.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close