Antena 3 CNN Politică Scandal în plenul Parlamentului. Băsescu atacă dur PSD: ”PSD trebuie să se facă de râs până la capăt”

Scandal în plenul Parlamentului. Băsescu atacă dur PSD: ”PSD trebuie să se facă de râs până la capăt”

Scandal în plenul Parlamentului. Băsescu atacă dur PSD: ”PSD trebuie să se facă de râs până la capăt”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
26 Apr 2017   •   10:30

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat, astăzi, că el este de acord cu înfiinţarea Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009 pentru că în acest fel PSD se face de râs până la capăt. 

"Contrar opiniilor exprimate până acum, eu solicit Camerelor reunite să votăm astăzi derularea acestei anchete şi constituirea Comisiei de anchetă pentru alegerile din 2009. Vreau să vă dau câteva motive pentru care solicit acest lucru. Primul este că PSD trebuie să se facă de râs până la capăt şi cred că ar fi un bun exerciţiu. Al doilea motiv - poate această comisie îi va aduce aminte PSD că în anul 2009 în secţiile de votare eu aveam un singur reprezentant, iar marea alianţă politică ce îl susţinea pe domnul Geoană avea reprezentant PSD, PNL, UDRM, PC. Deci poate vreţi să explicaţi cum a reuşit să fure unul singur când patru hoţi erau cu mâinile prin buletinele de voturi. Alt argument pe care vreau să vi-l dau - au fost renumărate buletinele anulate, au fost 134.000 de buletine anulate, la renumărare, urmare a deciziei CCR, s-a constatat că alianţa PSD-PNL-UDMR-PC îmi furase mie 3.000 de voturi", a susţinut Băsescu, în plenul reunit al Parlamentului. 

Traian Băsescu a adăugat că, în diaspora, PSD a pierdut în 2009 cu 78%, iar el a câştigat. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close